Specijalne ponudeHalkidiki - Avionom iz Banjaluke

Lokacija: Halkidiki

Cijena od 765 KM

Avionom iz Banja Luke od 17.juna 2017.

11 noćenja/12 dana – Avionom iz Banja Luke
Period putovanja: od 17. juna do 19.avgusta 2017.

Smjene:

17-Jun - 28-Jun

24-Jun - 05-Jul

01-Jul - 12-Jul

08-Jul - 19-Jul

15-Jul - 26-Jul

22-Jul - 02-Avg

29-Jul - 09-Avg

05-Avg - 16-Avg

12-Avg - 23-Avg

19-Avg - 30-Avg

Prijave do 30. aprila 2017.

1. DAN BANJA LUKA – BEOGRAD – SOLUN
Sastanak na aerodromu Mahovljani u 10 h. Let za Beograd u 11:40 h. Dolazak u Beograd u 12.35 h. Let za Solun 13.20 h . Dolazak u Solun u 15.35 h. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

11. DAN Ljetovanje u izabranom mjestu i hotelu/apartmanu

12. DAN SOLUN– BEOGRAD – BANJA LUKA
Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 16.10 Dolazak na beogradski aerodrom u 16:15 h. Let za Banjaluku 17.10. Dolazak u Banjaluku 18.00h. Kraj programa.

CIJENA POVRATNE KARTE AVIO KARTE I TRANSFERA 190 EUR
Cijena smjestaja u apartmanima vec od 190 eur za 11 nocenja
(*u cijenu uračunat PDV)

CIJENA OBUHVATA:


CIJENA NE OBUHVATA:

NAPOMENA:

Putnici koji posjeduju biometrijski pasoš mogu putovati u zemlje Evropske unije.
U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama Halkidkija/Solnske regije , te se na zahtjev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cijenu.
Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit.

USLOVI PLAĆANJA:

Cijene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u konvertibilnim markama.
Ukoliko aranžman nije plaćen u cjelosti, ostatak duga se izražava u evrima.
U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cijena za neplaćeni dio aranžmana.

  1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cijene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro.
  3. PREKO RAČUNA - uplata na račun VD Tours-a.

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnici VD Tours-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000€. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZE I PUTNA DOKUMENTA:

Državljanima Srbije Bosne I Hercegovine viza za destinacije obuhvaćene ovim cjenovnikom nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Bosne I Hercegovine I Srbije su u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

NAPOMENA:

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje,potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE 2 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

Aquae Balissae, Daruvar

Umorni ste od svakodnevnog stresa i treba Vam predah?
Turistička agencija "VD TOURS COMMERCE" organizuje:

Organizovani prevoz - 09.07.2017.
Termalni vodeni park Aquae Balissae, Daruvar

Termalni vodeni park Aquae Balissae- posjetiocima nudi zatvoreni dio objekta s vodenim površinama preko 600 m2 od kojih izdvajamo bazen s četiri plivačke staze od 25 metara, dječji bazen, spilju, tobogan i whirlpool. Bazen obiluje mnoštvom vodenih efekata poput: leđnih masaža, gejzira, bujice, vodenih tuševa te mnogo drugih oku i tijelu ugodnih sadržaja.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Prijedora u 8h časova ispred stadiona a iz Novog Grada u 7:30h ispred hotela.Vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak u Daruvar predviđen oko 11h časova. Slobodno vrijeme za Vaše uživanje u čarima termalnog vodenog parka. Povratak u 18 h istog dana.

Cijena aranžmana:25,00 KM

Aranžman obuhvata:

Aranžman ne obuhvata:

Uz program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA turističke agencije

Kalkulacija je radjena na minimum 35 prijavljenih putnika

Sve informacije na telefon :052/212-026 ili 065/811-176

LLORET DE MAR - Španija

HOTEL GUITART CENTRAL PARK RESORT & SPA***

TERMIN: 14.06.2017./25.06.2017. (11 DANA / 7 NOĆENJA)

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 14.06./15.06.2017. PRIJEDOR-BANJA LUKA-LIDO DI JESOLO:
Polazak ispred hotela “PRIJEDOR” U 23:00h, iz Banja Luke, sa stare autobuske stanice u 00:00h…Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju… Dolazak u Lido di Jesolo oko 09:00h. Slobodno vrijeme za kupanje ili fakultativni odlazak u Veneciju (Venecija, grad sa 400 mostova za poljubce, zabavu I uživanje). Obilazak Venecije sa licenciranim turističkim vodičem - posjeta Markovom trgu, Bazilici Sv. Marka, Duždevoj palati (Odmah uz raskošnu baziliku sv. Marka, smjestio se povijesni centar političke moći u Veneciji te jedan od najprepoznatljivijih motiva La Serenissime - Duždeva palača (Palazzo Ducale), most Rialto (Most Rialto (Ponte di Rialto) jedna je od glavnih znamenitosti Venecije, a među brojnim mostovima koji premošćuju venecijanske kanale, upravo je on najpoznatiji i najznačajniji), Most uzdaha (Most uzdaha jedan je od mnogih mostova u Veneciji, a ubraja se među najpoznatije od njih. Venecija je grad romantike, pa tako legenda kaže da je most dobio ime dobio po uzdasima zaljubljenih koji bi se ondje poljubili za zalaska sunca. Istina je, ipak, ponešto drukčija i tužnija), venecijanske maske (Venecijanske maske porijeklo vuku još iz doba antike, a služile su tijekom mnogih mjeseci u godini. Kasnije su bile dozvoljene od blagdana sv. Stjepana, koji je obilježavao početak venecijanskog karnevala, do ponoći na Pepelnicu, što je označavalo kraj manifestacije), murano staklo, Grand kanal, vožnja gondolom… Nakon šetnje po Veneciji,u 17:00 h povratak brodom prema luci Punto Sabione I nastavak putovanja prema Španiji..

2. DAN 16.06.2017. LJORET DE MAR:
Dolazak u Ljoret u jutarnjim satima. Smještaj u hotel u 14:00h. Ručak, slobodno vrijeme. Večera. U nastavku večeri fakultativni odlazak u diskoteku. Povratak u hotel, noćenje.

3. DAN 17.06.2017. LJORET DE MAR-BARSELONA:
Doručak. Za zainteresovane organizujemo cjelodnevni fakultativni odlazak u Barselonu. Razgledanje grada: Arena, ulica Gracija, Kaza Mila, La Batiljo, Sagrada Familija, bulevar Dijagonal, poslovna četvrt, stadion FK BARSELONA ”CAMP NOU”, Trg Španije sa nacionalnom palatom i fontanom, Špansko i Olimpijsko selo, brdo Monžuik sa vidikovcem – foto pauza, Kolumbov spomenik, Trg Katalonije.. Ručak – lunch paket. Slobodno vrijeme. Povratak u Ljoret de mar. Večera. Fakultativno diskoteka. Noćenje.

4. DAN 18.06.2017. LJORET DE MAR-FIGERES:
Doručak. Fakultativni odlazak u Figeres, sa posjetom muzeju – teatru čuvenog španskog slikara Salvadora Dalija. Povratak u hotel na ručak. Slobodno vrijeme. Večera. U nastavku fakultativni odlazak na flamengo spektakl. Noćenje.

5. 6. 7. DAN : 19.6.,20.6.,21.06.2017. LJORET DE MAR:
Doručak, ručak, večera… Slobodne aktivnosti – kupanje, sunčanje, uživanje…

8. DAN 22.06.2017. LJORET DE MAR-BARSELONA:
Doručak. Slobodno vrijeme, ručak. Odlazak na poludnevni fakultativni izlet u Barselonu : Akvarijum, Rambla na moru, Gotski kvart, Citadela, Pikasov muzej, šetnja ulicom rambla. Večera – lunch paket. U nastavku odlazak do Nacionalne palate na svjetski poznati spektakl Magične fontane, gdje ćemo uživati u nezaboravnom koloritu boja, zvukova I glasova čuvene operske dive monserat kabalje I Freda merkurija. Povratak u Ljoret de mar. Noćenje.

9. DAN 23.06.2017. LJORET DE MAR:
Doručak. Napuštanje hotela, pakovanje prtljaga I slobodno vrijeme do večernjih sati. Uveče polazak ka Azurnoj obali. Noćna vožnja..

10. DAN 24.06.2017. KAN-NICA-MONTE KARLO:
Dolazak u Kan u jutarnjim satima…Azurna obala je oduvijek privlačila kraljevske i plemićke porodice, umjetnike i boeme, ali i kontroverzne ličnosti iz prošlosti, poput Mata Hari, Bel Otero, Isidore Dankan...Najglamuroznijim gradom Azurne obale smatra se Kan. Kan, mondenski grad luksuznih hotela, prvobitno je proslavio kralj Edvard VII, da bi postao stjecište svijetskog džet seta sa osnivanjem čuvenog filmskog festivala; po dolasku panoramski razgled : Boulevard de la Croisette sa luksuznim hotelima Miramar, Splendid, Carlton..., Rue des Serbes – srpska ulica, Filmska palata, Kazino, Aleja slobode, Gradska kuća, stara luka....slobodno vrijeme za uživanje u šarmantnim ulicama starog grada, do polaska za „azurnu“ prestonicu – Nicu. Panoramska vožnja: Kongresni i izložbeni centar Acropolis, neobično zdanje Biblioteke, MAMAC – Muzej moderne i savremene umjetnosti, Pozorište, Licej Massena, Promenade du Paillon, Trg Massena, fontana sunca, Park Alberta i sa spomenikom Nike, slavna Promenade des Anglais koja uokviruje Zaliv anđela, Muzej Massena, jedan od najslavnijih hotela na svetu – Negresco.... slobodno vrijeme za uživanje u čarima Nice i istraživanje njenog starog grada , prepoznatljivog po antikvarnicama, galerijama i kafeima. Po upoznavanju Nice, posjeta čuvenoj fabrici Fragonard, gdje ćete se upoznati ne samo sa istorijatom izrade parfema, tehnologijom i laboratorijom, već i budućim trendovima, jer to je fabrika najpriznatijih „noseva“ tj. tvoraca novih mirisa za sve velike svjetske kuće. Mogućnost kupovine široke palete vrhunskih kozmetičkih proizvoda u okviru prodajnog salona Fragonard fabrike(www.fragonard.com ) Nastavak puta duž strme francuske rivijere ka nezvaničnom glavnom gradu jedne od najmanjih država sveta – Monaku. Po dolasku u Monte Karlo, obilazak njegovog najluksuznijeg dela, Trga Kazina sa čuvenom kockarnicom „Grand Casino“, Operom, koju je projektovao Šarl Garnijer, hotelom i kafeom „Paris“…nastavak putovanja…Noćna vožnja..

11. DAN 25.06.2017. TRST-BANJA LUKA-PRIJEDOR:
U jutarnjim satima dolazak u Trst, kraće razgledanje grada i pauza za šoping. Nastavak putovanja preko Slovenije i Hrvatske, sa očekivanim vremenom dolaska oko ponoći… KRAJ PROGRAMA

CIJENA ARANŽMANA: 599,00 KM / po osobi

CIJENA OBUHVATA:

CIJENA NE OBUHVATA:

NAPOMENA: DJECA DO 12 GODINA STAROSTI, OSTVARUJU POPUST 20%, AKO DIJELE KREVET SA RODITELJIMA U ½ SOBAI ILI SA JOŠ JEDNIM DJETETOM U 1/3 SOBI

PARALIA - GRČKA

Grčka, koljevka evropske civilizacije, Olimpijskih igara i antičke kulture. Antički spomenici stari preko 2.000 godina, preljepe pješčane plaže, more tirkizne boje i tradicionalna grčka kuhinja čine sklad kojem je nemoguće odoljeti…

TERMIN: 15.06.2017. / 23.06.2017. - 7 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan 15.06.2017. (četvrtak ) PRIJEDOR
Polazak u večernjim satima oko 18:00h ispred hotela Prijedor, iz Kozarske Dubice u 18:45 ispred INTEREX-a, iz Banja Luke u 19:00h sa stare autobuske stanice, Gradiška sa Nestro petrol pumpe 19:30h. Putovanje autoputem Beograd - Niš.

2. Dan 16.06.2017. (petak) PARALIA
Uz redovne granične formalnosti dolazak u popularno ljetovalište PARALIA. Smještaj u ERATO HOLLIDAYS hotele. Slobodno vrijeme za odmor, kupanje na plaži i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. Dan 17.06.2017. (subota) PARALIA
Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, uživanje u moru, suncu... Noćenje.

4. Dan 18.06.2017. (nedjelja) PARALIA
Odmor..uživanje..kupanje! Noćenje.

5. Dan 19.06.2017. (ponedjeljak) METEORI
Za zainteresovane organizujemo mogućnost fakultativnog odlaska na Meteore, obilazak Velikog manastira, crkve Svete Petke i radionice ikona (Meteora je kompleks koji se sastoji od 6 manastira smeštenih na prirodnim strmoglavim stenama, i danas su najveća turistička atrakcija kopnene Grčke. Meteore su osnovali monasi pustinjaci u 11. veku, ali njihov procvat je počeo tek kada su Turci osvojili Grčku, jer je nepristupačnost manastira skrivenih na okomitim stenama upravo tada dobila pun smisao. Okomite stene na kojima su sagrađeni manastiri vrlo su impresivne, jer su uske i uzdižu se visoko na sred Tesalijske doline). Povratak u Paraliu. Noćenje.

6. Dan 20.06.2017. (utorak) PARALIA
Odmor..uživanje..kupanje! Noćenje.

7. Dan 21.06.2017. (srijeda) SOLUN
Za zainteresovane organizujemo fakultativni odlazak u Solun. Obilazak srpskog groblja ZEITINLIK i crkve Sv.Dimitrija (Solun je jedan od najstarijih gradova Evrope, drugi po veličini grad u Grčkoj i glavni grad najvećeg nacionalnog regiona, Centralne Makedonije. Solun je osnovao kralj Kasandar još oko 315. godine prie nove ere, na ili blizu mjesta antičkog grada Therma i dvadeset i šest drugih lokalnih sela. Nazvao je grad po svojoj supruzi Thessalonike koja je bila polusestra Aleksandra Velikog).Odlazak u jedan od mnogobrojnih tržnih centara. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Paraliu. Noćenje.

8. Dan 22.06.2017. (četvtrak) PARALIA
Odmor..uživanje..kupanje! Noćenje.

9. Dan 23.06.2017. (petak) PARALIA – PRIJEDOR
Odjava iz hotela do 10:00h . Polazak kući je predvidjen oko 13:00h Dolazak u Prijedor predviđen u ranim jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA

CIJENA ARANŽMANA: 295,00 KM /po osobi

CIJENA OBUHVATA:

CIJENA NE OBUHVATA: